Produkt garanti


1 års produkt Garanti

Vi kontrollerer vores produkter løbende med henblik på at sikre en høj kvalitet af vores produkter, men skulle der være fabrikationsfejl på et af vores produkter er dette omfattet af vores 1 års garanti. 1 år begynder fra datoen hvor varerne er modtaget. I tilfælde af en defekt vare, kan Fashion Company reparere eller udskifte den defekte vare uden beregning. Vi opfordrer dig til at inspicere og kontrollere dine varer, så snart du modtager dem.

Varer vil efter 1 års ikke længere være dækket af garanti. Reparation vil derfor blive afholdt efter regning.

Fashion Company vil ikke acceptere nogen defekte elementer fra Stylister eller mellemhandlere (sælger) på vegne af kunder. Dette er for at sikre, at du som kunde får en hurtig betjening, hvis din vare er behæftet med fejl.

Bemærk venligst, at garantien ikke dækker brud / skader ved personlig misbrug, slid og ælde eller hvis varen er blevet beskadiget.

office-1

De halvædelsten, der anvendes i vores kollektioner er af høj kvalitet, men de er skrøbelige genstande og skal behandles med stor omhu. Hvis disse sten er faldet på gulvet eller slået, kan de knække, chips kan gå af eller de kan falde ud. Dette er ikke dækket af producentens garanti, da dette er karakteren af stenen. Derfor bedes du behandle disse emner som "ædelstene". Tabte halvædelsten og chips i sten, vil ikke være dækket af garantien. Ethvert smykke, der er elastisk i vores samling er lavet med stor omhu og må ikke strækkes.

Hvordan bruger jeg min Producent Fejl Garanti?

1. Hvis der er opstået en fejl bedes du kontakte os via e-mail til kth@fcom.dk og meddele os at fejlen er opstået. Denne e-mail skal indeholde dato for købet (på din kvittering), dit fulde navn, postadresse og telefonnummer i dagtimerne og en beskrivelse af fejlen.
2. Under vores Producent Garanti vil du kun skulle betale for porto til os for at returnere varen til os. Fashion Company betaler returportoen for varer, der er underlagt garanti. Ved returnering af varer til Fashion Company skal de være i original emballage og pakket omhyggeligt i en polstret kuvert for at undgå skader under transporten. Vedlæg også en kopi af den e-mail-korrespondance, du har sendt og modtaget til og fra Fashion Company sammen med din kvittering i din pakke og send det til denne adresse:
Fashion Company Aps
Heldbjergvej 17
6200 Aabenraa
Denmark

Bemærk venligst: returnerede produkter er ikke Fashion Companys ansvar indtil de har nået vores kontorer. Vi er ikke ansvarlige for produkter, der går tabt eller bliver beskadiget under transport, så du skal sørge for at varerne er godt beskyttet i en bobleplast kuvert og det er også en god ide at sende varerne anbefalet tilbage.

3. Efter modtagelsen af din vare, vil vi foretage en inspektion af varen for at afgøre, om den er dækket af garantien. Hvis varen opfylder kriterierne vil vi foretage en udskiftning eller en reparation uden beregning. Hvis varen er modtaget af Fashion Company med synlige skader som følge af forkert brug vil den ikke være dækket af garanti og vil blive returneret til dig.

Hvis Fashion Company ikke er i stand til at erstatte den præcise vare, på grund af varen er udsolgt eller udgået, vil vi give dig en kredit på den samme værdi, så du kan vælge et andet produkt fra vores katalog.

Hvis du har yderligere spørgsmål kontakt venligst: kth@fcom.dk