Fragt & Levering
office-1

Danmark

Alle ordrer bliver normalt afsendt indenfor 2 hverdage efter at betaling er modtaget. Når din ordre er blevet sendt, vil du modtage din vare (r) inden for 5 - 6 hverdage i Danmark og i Grønland og på Færøerne kan det tage 7 - 10 hverdage. (Bemærk at der kan forekomme længere leveringstider omkring helligdage og ferieperioder).

Porto og håndtering

Gratis fragt gælder kun for ordrer på DKK 1.000 eller derover. Alle andre ordrer medfører en standard porto & håndteringsgebyr på DKK 29.

Sporing af din ordre

Mange ordrer sendes som almindelig post, og der er derfor ingen tracking nummer. Hvis dine ordrer indeholder en større mængde sendes ordren som en pakke, og du vil blive forsynet med et tracking nummer, så du kan kontakte vores postpartner og find din pakke. Hvis du ikke modtager din ordre og vores postpartner har meddelt at din pakke er tabt eller ikke kan findes, vil Fashion Company gensende din ordre. Vi påtager os intet ansvar for pakker modtaget af en tredjepart på dine vegne, som du efterfølgende ikke har modtaget. Sørg for at være til rådighed til at modtage din bestilling. Hvis du har spørgsmål om din pakke kontakt venligst: kth@fcom.dk

Vi leverer til de fleste lande i EU. Hvis du bor udenfor EU, og gerne vil bestille vores produkter, så kontakt os på kth@fcom.dk For at bestille varer internationalt skal du benytte engelsk eller tysk sprog så du kan vælge forsendelse til dit land og dermed de rigtige priser på forsendelsen.

Gratis fragt gælder kun for ordrer på DKK 1.000 eller derover. Alle andre ordrer vil medføre en standard porto & håndteringsgebyr på DKK 29.