Retur & ombytningspolitik


office-1

Retur & ombytningspolitik

Fashion Company Aps gør alt hvad vi kan for at sikre, at alle vores produkter er af en høj standard. For at gøre vores kunder trygge, når man handler hos os har vi udformet en retur- og ombytningspolitik, der er gældende for alle køb. Bemærk venligst, når du køber fra Fashion Company, uanset om det er på en messe eller via vores hjemmeside, så accepterer du samtidig vores salgsbetingelser og vores retur og ombytningspolitik.

14 dages retur & ombytningspolitik

Vores 14 dages returret og ombytning er gældende for defekte produkter eller hvis du har skiftet holdning. Har vi modtaget varen eller varerne retur inden for 14 arbejdsdage fra datoen for levering i ubrugt stand og i original emballage med den nødvendige dokumentation for købet så ombytter vi varen eller returnerer pengene for varen efter dit valg. Varer der modtages efter 14 dage, vil ikke blive taget retur. Hvis du ønsker at returnere eller bytte en vare, bedes du kontakte kth@fcom.dk forud for returneringen og følge nedenstående trin.
Vi tager ikke produkter retur hvis de er blevet beskadiget eller brugt. Alle refunderinger er alene varebeløbet og ikke erlagt porto. Bemærk venligst, at du har det fulde ansvar for returvarer, indtil de er modtaget af os, herunder også leveringsomkostninger og transportforsikring. Fashion Company er ikke ansvarlig for varer, der forsvinder eller bliver beskadiget under returneringen. .

Hvordan kan jeg returnere eller bytte en vare?

1. Forud for returnering eller ombytning kontaktes vi via kth@fcom.dk så vi er informeret omkring returneringen eller ombytningen. Din e-mail skal indeholde dit fulde navn, adresse, telefonnummer i dagtimerne, ordrenummer, varenummer og antal (hvis du kun ønsker at returnere en del af ordren), hvad du gerne vil dette ombyttet til (hvis relevant) og grunden til, at du gerne vil returnere varen.
 

2. Udskriv en kopi af den mailkorrespondance, du har sendt og modtaget fra Fashion Company og læg den i din pakke sammen med din faktura. Ved returnering af varen til Fashion Company skal varen være i original emballage og i samme stand som da du modtog den. Pak varen omhyggeligt og send til nedenstående adresse i en polstret kuvert for at undgå skader. Fashion Company påtager sig intet ansvar for mistede eller beskadigede genstande som følge af at denne procedure ikke er fulgt. De returnerede varer skal sendes til:

  • Fashion Company Aps
  • Smedeland 3
  • 6372 Bylderup Bov
  • Denmark

Hvis du vil ombytte en vare til en anden vare skal du huske at vedlægge en polstret og frankeret kuvert til den fremsendelse af den nye vare til dig.

3. Efter modtagelsen af din vare vil vi foretage en inspektion af denne. Skulle varen være modtaget af Fashion Company i en slidt eller beskadiget tilstand, så vil returneringen eller ombytningen ikke blive accepteret af os.

Ved yderligere spørgsmål kontakt venligst:kth@fcom.dk